Skip to content
Home » Samsung SL630 skaitmeninis fotoaparatas

Samsung SL630 skaitmeninis fotoaparatas

Samsung kompanija neseniai pristatė savo naująjį skaitmeninį fotoaparatą. Amerikoje šis įrenginys pavadintas SL630, tačiau Europoje jį vadinsime PL80. Skaitmeninis fotoaparatas yra iš Samsung’o PL serijos, kurioje taip pat yra ir keletas seniau sukurtų modelių. Samsung naują SL630 pradės pardavinėti šių metų kovo mėnesį.

Samsung SL630 turės 12.2 megapikselių kamerą, 2,7 colių LCD ekraną ir 5x optinį priartinimą, kuris puikiai užfiksuos tolimus ir artimus vaizdus. Skaitmeninio fotoaparato optinis ir skaitmeninis vaizdo stabilizatorius kompensuoja rankų drebėjimą ir sugeba suteikti ryškias bei kokybiškas nuotraukas. Samsung SL630 taip pat turi „Smart” automatinį režimą, kuris naudoja pažangiausias scenos atpažinimo technologijas. Smart analizuoja pagrindinių sričių vaizdus, spalvas, judesį, ryškumą ir objektus, parenka tinkamą režimą ir pagamina tikrai geros kokybės nuotraukas. SL630 kainos dar neskelbiamos,todėl visą platesnę informaciją pateiksime po išleidimo datos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt