Skip to content
Home » Gandai ar tiesa apie naująjį Nokia C6 sumanųjį telefoną

Gandai ar tiesa apie naująjį Nokia C6 sumanųjį telefoną

  • Be kategorijos

Pasirodė nauji gandai, kad Nokia pristatė naująjį C serijos sumanųjį telefoną. Pirmasis C serijos telefonas buvo Nokia C5, tačiau, pasak šaltinių, kompanija kuria naują sumanųjį telefoną C6. Įrenginių gamintojai stengiasi pateikti vis naujesnių ir įdomesnių sumaniųjų telefonų, todėl galime teigti, jog ateityje naujos technikos sukūrimo, pirkimo rinka nesustos kilti.

Nokia C6 turės išskleidžiamą QWERTY klaviatūrą, kuri bus itin patogi ir graži. Telefonas turės 3.2 colių liečiamą ekraną. Nors daugiau informacijos nepateikiama, tačiau iš nuotraukos galime spręsti, kad C6 tikrai turės tokias funkcijas kaip GPS ar WiFi, taip pat socialinius tinklus tokius kaip Facebook ar Youtube. Vos tik Nokia pateiks platesnę informaciją apie savo naująjį kūrinį, mes pasistengsime apie ją Jums pranešti.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt