Skip to content
Home » Thermaltake Armor A90 korpusas

Thermaltake Armor A90 korpusas

  • Be kategorijos

Pristatytas praėjusį mėnesį Vokietijoje vykusioje Cebit parodoje naujas Thermaltake  Armor A90 korpusas oficialiai jau pagamintas. Šis korpusas labiau skirtas žaidimų mėgėjams. Jo išvaizda gana statiška ir atrodo gana niūriai, tačiau atidžiau pažvelgus matome, jog kompanija pasistengė, kad iš korpuso vidaus sklistų LED švieselės.

Armor A90 yra 502  x 210 x 515 mm dydžio bei sveria 8.2 kilogramus. Korpuse bus galima papildyti iš priekio ir iš galo USB lizdus, eSATA ir audio jungtis. Kompanija prideda net tris ventiliatorius  – priekyje 120mm dydžio (1000 RPM) su mėlynomis LED švieselėmis, viršuje 200mm (800 RPM) (taip pat su mėlynomis švieselėmis)  ir  120mm (1000 RPM) TurboFan ventiliatorių, kuris įmontuotas korpuso gale.

Armor A90 korpusas bus pardavinėjamas su 3 metų garantija už 260 litų jau šio mėnesio pabaigoje.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt