Skip to content
Home » Pristatytas Nokia N8 telefonas

Pristatytas Nokia N8 telefonas

  • Be kategorijos

Užsienio svetainėse pasirodė informacija, jog Nokia N8 jau buvo pristatytas, o vienoje Rusijos svetainėje telefonas yra net apžvelgtas.

Apžvalgoje galime pamatyti, jog telefonas išties sugeba kokybiškai fotografuoti įvairiausius vaizdus, nes jis turi net 12 megapikselių kamerą. Tačiau iš karto galime įžvelgti ir trūkumą – jis filmuoja gana prastokai, vos 720p HD raiška. Nors ir daugelis manė, jog šis telefonas bus sumanusis, tačiau kol kas pranešama, kad taip nebus. Nokia n8 naudoja patobulintą Symbian operacinę sistemą su 1 GHz procesoriumi. Nei pardavimo data, nei kaina neskelbiama. Tikėkimės, kad daugiau informacijos sulauksime jau netrukus.

Nokia N8 telefono specifikacijos:

* Telefono ryšiai: 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA
* Bluetooth: v3.0 with A2DP
* Wi-Fi (WLAN): Yra
* USB: MicroUSB v2.0
* Ekranas: 4colių AMOLED su 480 x 800 pikselių rezoliucija
* Vidinė atmintis: 32GB
* Palaiko: MicroSDHC, MiniSD atminties korteles
* Kitos specifikacijos: Diktafonas, 3.5 mm audio lizdas, HDMI jungtis, GPS su A-GPS palaikymu; Nokia Maps

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt