Skip to content
Home » HP išleido kompaktišką planšetinį kompiuterį su jutikliniu ekranu bei keletą kitų

HP išleido kompaktišką planšetinį kompiuterį su jutikliniu ekranu bei keletą kitų

  • Be kategorijos

Naujieji „HP EliteBook 2540p“ nešiojamieji kompiuteriai išsiskiria savo mažu svoriu – lengviausias modelis sveria vos 1,53 kilogramo, tačiau nenusileidžia ir savo galia. Jie tinkami naudoti didelėse korporacijose ir ten, kur reikia tvirto, mobilaus ir galingo kompiuterio.

Pirmą kartą itin mobiliuose HP nešiojamųjų kompiuteriuose galima pasirinkti naudoti įprastos įtampos „Intel Core“ procesorius, kurie užtikrina didelį našumą. „HP EliteBook 2540p“ taip pat tiekiami su žemos įtampos procesoriais ir galimybe naudoti optinį diskų įrenginį ar papildomą diskinį kaupiklį.

Naujasis kompiuteris komplektuojamas su 30,7 cm (12,1 colio) įstrižainės ekranu, naudojančiu diodinį LED apšvietimą. Papildomai galima užsakyti modifikaciją su 2 mln. taškų raiškos internetine kamera su vizitinių kortelių atpažinimo programa ir „HP Fingerprint Sensor“ pirštų atspaudų skaitytuvu.
Integruotas mobiliojo interneto modulis „HP Mobile Broadband“ leidžia prisijungti prie interneto, vidinio įmonės tinklo, elektroninio pašto, būnant kelyje.

„HP EliteBook 2540p“ gali būti komplektuojamas su skirtingais akumuliatoriais – mažesniais ir lengvesniais bei talpesniais, užtikrinančiais galimybę ilgiau dirbti neįjungus kompiuterio į tinklą. Galima pasirinkti 3 elementų akumuliatorių, kurio įkrovos pakaks 4 valandoms, 6 elementų – iki 8 valandų arba 9 elementų akumuliatorių, energija kompiuterį aprūpinsiantį net iki 10,5 valandos.
Abu 2740p ir 2540p modeliai sukurti taip, kad atlaikytų standartinius karinius MIL-STD 810G vibracijos, dulkių, drėgmės, didelio aukščio ir aukštos bei žemos temperatūros testus.

„HP EliteBook 2740p“ ir 2540p kompiuteriuose yra įdiegta ir bandomoji „HP Skyrom“ didelės raiškos vaizdo konferencijų programinė įranga.

Mažoms įmonėms HP pristatė naujo dizaino „HP ProBook“ S serijos nešiojamuosius kompiuterius su tvirtais, šlifuoto aliuminio metaliniais korpusais.

Nauji „HP ProBook“ S serijos kompiuteriai – tai trys modeliai su skirtingais didelės raiškos LED apšvietimą naudojančiais ekranais. „HP ProBook 4320s“ komplektuojamas su 33,8 cm (13,3 colio), „HP ProBook 4520s“ su 39,6 cm (15,6 colio) ir „HP ProBook 4720s“ su 42,9 cm (17,3 colio) įstrižainės ekranais.

„HP ProBook“ S serijos modeliai – tai didelio našumo, funkcionalūs nešiojamieji kompiuteriai už patrauklią kainą. Pigiausių „HP ProBook“ modelių kainos prasideda nuo 1275 litų. Šios serijos kompiuteriuose naudojami naujausi „Intel Core i3“, i5 ir i7 modelio procesoriais, įvairios belaidžio ryšio technologijos. Galima pasirinkti integruotą „Intel HD Graphics“ grafinę posistemę arba, jeigu reikia dirbti su garsu, vaizdo turiniu – atskirą „ATI Mobility Radeon HD 4350“ grafinę posistemę.

Prisijungti prie „Windows“ ar interneto svetainių yra paprasta su įdiegta „HP Face Recognition for Project Tools“ programine įranga. Taip pat galima užsisakyti modelį su pirštų atspaudų skaitytuvu.
„HP ProBook“ S serijos kompiuteriuose įdiegta „ArcSoft TotalMedia Suite“ programinis paketas darbui su garso, vaizdo medžiaga.

Naujieji kompiuteriai pasižymi funkcijomis, kurios pravers keliaujantiems profesionalams. Juose integruotos ir tokios programinės funkcijos, kaip „HP DayStarter“, kuri, kol įjungus kompiuterį kraunama sistema, ekrane pateikia artimiausių 12 valandų dienotvarkę iš „Outlook“ kalendoriaus.

„HP EliteBook“ ir kai kuriuose „ProBook“ modeliuose yra „HP QuickWeb“ funkcija, leidžianti akimirksniu pradėti naršyti internetą, neįkraunant visos operacinės sistemos, „HP Power Assistant“ energijos sunaudojimo stebėjimo programa, nuo apliejimo apsaugotos klaviatūros,

Visuose naujuose „HP EliteBook“ ir „ProBook“ modeliuose yra „Central Management for HP ProtectTools“ įranga, leidžianti aptarnaujančiam IT personalui efektyviai nustatyti saugumo parametrus, stebėti naudojimą, padėti nuotoliniu būdu vartotojams, kurie pamiršo savo slaptažodžius.
Kainos ir pardavimų laikas

Visi minimi įrenginiai jau parduodami.

— HP EliteBook 2540p jau yra parduodamas ir kainuoja nuo 4830 litų.
— HP EliteBook 2740p taip pat jau parduodamas ir kainuoja nuo 5176 litų.
— HP ProBook s serijos kompiuteriai jau parduodami, kainuoja nuo 1274 litų.
— Stotelė „HP 2740 Ultra-Slim Expansion Base“ kainuoja nuo 687 litų.

Daugiau informacijos www.hp.com/eur/notebooks.