Skip to content
Home » Oficialiai pristatytas HTC Desire C telefonas

Oficialiai pristatytas HTC Desire C telefonas

  • Be kategorijos

HTC kompanija vėl pristato naują išmanujį telefoną – Desire C, kuris pasirodys jau visai netrukus. Šis įrenginys papildys „One” serijos, kuri pasirodė visai neseniai, asortimentą. Jei teisingi pasklidę gandai, telefonas bus gana pigus ir praktiškas. Vien tik iš vaizdo klipo bei nuotraukų galime susidaryti savo nuomonę ar telefonas mus domina, ar nelabai.

Tačiau jei vis dar skaitote, pažvelkime į telefono parametrus iš arčiau. HTC Desire C turės 3.5 colių ekraną su 320×480 rezoliucija. Telefone bus 600MHz procesorius. Jis taip pat palaikys 3.5G ryšį su HSDPA technologija. Informacijos šaltiniai taip pat teigia, jog Desire C turės 4GB vidinę atmintį bei 5 megapikselių kamerą. Nors ir parametrai neįspūdingi, tačiau šis modelis palaikys Android 4.0 operacinę sistemą.

[nggallery id=53]

Telefonas bus pardavinėjamas baltos, raudonos arba juodos spalvos. HTC kompanija pabrėžia, jog telefonas turės atsparų metalinį korpusą bei bus vienas iš pažangiausių savo klasėje. Be to jis skleis ypač aukštos kokybės garsus. Kaip rašoma jame bus „Beats Audio” sistema bei geros kokybės garso įranga. Toks derinys vartotoją turėtų vilioti. Išleidimo data ir kaina dar neskelbiama.