Skip to content
Home » Dell XPS One 27 mokyklos užbaigimo proga?

Dell XPS One 27 mokyklos užbaigimo proga?

  • Be kategorijos

Turbūt buvo pajuokauta, jog jis išleidžiamas į rinką mokyklos užbaigimo proga. Jau anksčiau Sony, HP ir Toshiba panašaus tipo kompiuterius oficialiai pristatė ir pradėjo pardavinėti, todėl Dell kompanija nebenorėdama delsti laiko jau šiandien paleido į pardavimų lentynas – XPS One 27 „viskas viename” kompiuterį. Vis tik, tai ne moksleivių atostogų progai sukurtas įrenginys. Tai tik noras konkuruoti su kitomis kompanijomis.

Jau iš pavadinimo galime spręsti, jog jis turi 27 colių ekraną su įspūdinga 2560 x 1440 pikselių rezoliucija. Visos komplektacijos bus pardavinėjamos su Ivy Bridge (Core i5 arba i7) procesoriais bei 16GB darbine atmintimi. Šiame gigantiškame kompiuteryje puikuojasi standartinis 1TB 7200RPM kietasis diskas, be to pranešama, kad prekyboje bus ir su 2TB.

Dell taip pat nepasigailėjo įmontuoti ir kokybišką vaizdo plokštę – 2GB NVIDIA GeForce GT640M. XPS One 27 kompiuteryje yra Waces MaxxAudio 4, Infinity firminiai garsiakalbiai, Blu-ray kaupiklis, keturi USB 3.0 lizdai, HDMI 8-1 atminties kortelių skaitytuvas. „Viskas viename” įrenginio kaina prasideda nuo 3800 litų. Mums dar teks palūkėti kol šis kompiuteris atkeliaus į Europą, kadangi šiuo metu jis pardavinėjamas tik Azijos šalyse.

[nggallery id=58]