Skip to content
Home » Nintendo atskleidė daugiau informacijos apie Wii U konsolę

Nintendo atskleidė daugiau informacijos apie Wii U konsolę

  • Be kategorijos

Nintendo Prezidentas bei Iwaka kompanijos atstovas paskelbė daugiau naujos informacijos apie jų naują, namų konsolę – Wii U. Žvelgiant į praėjusių metų sėkmingą Wii konsolių pardavimų skaičius – 95 milijonai, galima spręsti, jog šis naujas kūrinys bus taip pat itin populiarus. Šis įrenginys bus su liečiamu ekranu, galimybė prijungti prie televizoriaus, jame taip pat bus dvigubo ekrano funkcija, kaip ir DS delininuke.

Pusę valandos trukusioje konferencijoje buvo kalbama ir apie Wii U kontrolierių. Nuotraukoje galite pamatyti apie ką eina kalba, tačiau pranešama, jog pats šio prietaiso dizainas bus derinamas prie konsolės, kadangi dabar jis atrodo tarsi Xbox 360 pultelis. Kontrolierius turės nemažai naujovių. Jame bus (NFC) skaitytuvas, kuris ims informaciją iš kortelių bei perduos vaizdą Wii U prietaise. Negana to jį bus galima naudoti vietoj televizoriaus valdymo pultelio.

Kolkas detalesnės informacijos apie išleidimo datą ar kainą nebuvo kalbėta. Žadama, jog rytoj bus surengta nauja konferencija ir bus atskleista daugiau informacijos apie Wii U konsolės planus.