Skip to content
Home » ASUS pristato tris naujus ekranus!

ASUS pristato tris naujus ekranus!

  • Be kategorijos

Asus ruošiasi išleisti į rinką tris kompiuteriui skirtus naujus ekranus. Kaip žinoma vienas bus su liečiamu ekranu, kitas turės pasyvų 3D režimą, o paskutinysis ypatingas tuo, jog tai bus pirmasis kompanijos kūrinys, kuriame puikuosis Thunderbolt sąsaja.

Pradėkime nuo pirmojo lietimui jautraus ekrano. Žemiau pateiktame vaizdo reportaže, pamatysite, jog šis ekranas jums pasirodys itin patogus įvairiems paprastiems žaidimams žaisti betkokiu žiūrėjimo kampu, kad ir stovint ar net gulint. Jis yra 23 colių, visiškai plokčiu paviršiumi. 1920 x 1080 raišką turintis ekranas, pasižymi aukštu spalvos atkūrimu. Įrenginys taip pat turi USB 3.0 lizdą, HDMI jungtį, VGA.

Antrasis ekranas yra kur kas didesnis – 27 colių. 1080p 3D įrenginys turi MHL jungtį, kuri jungiama prie telefonų ir panašių prietaisų, plančetų. Jis nuo kitų savo konkurentų yra skirtingas tuo, jog jame veikia 3D funkcija. Iš 2D jis gali persijungti į 3D vaizdą. Tačiau norint pamatyti kažką naujo ir neįprasto jums reikės pasyvių ne aktyvių specialių akinių. Be to pranešama, jog jei norėsite pamatyti itin gražų 3D vaizdą jums teks paplušėti randant gerą žiūrėjimo kampą. Taip pat šis modelis turės ir DVI bei HDMI / HDMI.4 lizdus.

Paskutinysis Asus įrenginys bus taip pat 27 colių su 1080p raiška. Jis ypatingas tuo, jog turės naująją Thunderbolt sąsają. Jame yra įmontuota vaizduoklio jungtis, HDMI, DVI bei 3.5mm garso lizdas. Visų modelių kaina ir pasirodymo data neskelbiama.