Skip to content
Home » Motorola Droid RAZR HD prieš Samsung Galaxy SIII

Motorola Droid RAZR HD prieš Samsung Galaxy SIII

  • Be kategorijos

Motorola kompanijos atsakas į Samsung Galaxy SIII išmanųjį telefoną? Kompanija paviešino naujo įrenginio nuotraukas ir šiek tiek informacijos. Negi tai bus toks pats galingas telefonas, kaip ir Samsung kūrėjų šedevras? Kažkas panašaus, tačiau galima spėti, jog tokio populiarumo, kaip pasiekė SIII, Droid RAZR HD neturėtų sulaukti.

Pateiktose nuotraukose galime pastebėti, jog įrenginys bus anglies pluošto. Jau anksčiau Motorola buvo sukūrusi tokio tipo korpusą – RAZR ir RAZR MAXX telefonus. Nei dydis, nei svoris kol kas nėra skelbiami, tačiau žinoma, jog jis turės 3000 mAh bateriją iš kurios galima šiek tiek spręsti kokio sunkumo telefonas bus.

Jeigu Droid RAZR HD žada bandyti konkuruoti su Samsung SIII, vadinasi kompanija turi idėjų ir bandys jas realizuoti. Ji turės pagaminti bent panašaus galingumo išmanųjį telefoną ar net daug kartų geresnį bei įdėti daug pastangų į reklamavimą.

Kol kas žinoma, jog jame žadama įmontuoti 1196 x 720 rezoliucijos ekraną. Ar tai bus didesnis nei SIII kol kas neaišku. Tikimąsi pagaminti bent šiek tiek didesnį. Be to Droid RAZR HD turės Snapdragon S4 dual-core procesorių su 1GB darbine atmintimi. Kaip pranešama, iš esmės šis naujas išmanusis turėtų prilygti Samsung Galaxy SIII telefonui, tačiau vien aukštesnėmis specifikacijomis kompanijai nepavyks konkuruoti su gigantiškuoju SIII.