Skip to content
Home » HyCycle elektrinis dviratis

HyCycle elektrinis dviratis

Viena grupelė studentų užsibrėžė tikslą pagaminti elektrinį dviratį, kuris būtų prieinamas kiekvienam vartotojui. Planuojama, jog tokią sukurtą sistemą galės susirinkti ir įmontuoti kiekvienas vartotojas. HyCycle dar ne toks dviratis kokį jūs įsivaizduojate. Kol kas tai tik laidais apkrautas ir baisios konstrukcijos sukurtas elektrinio dviračio prototipas. Pažiūrėjus į nuotraukas atrodo, jog tai lyg važiuojanti bomba.

Truputis informacijos apie HyCycle:

Elektrinis dviratis su paspaudimo mygtuku – važiuoti yra itin įdomios komplektacijos. Jo priekinė padanga turi magnetinę ritę. Kai ratas pradeda judėti, ritė lieka stacionari ir magnetas pradeda judėti. Norint greičiau įsibėgėti jums tereikia truputį paminti dviračio pedalais. Kol kas kūrėjai dar tik stengiasi padaryti taip, jog išvis nereikėtų kojų pagalbos. Dviratis turi bateriją, kuri laiko apie 8 valandas. Iš naujo įkrovus ją, galite imti ir toliau riedėti. Vienas didžiausių įdomumų yra ir tai, jog HyCycle turi savo Android sistemai pritaikytą programą, kuri gali būti naudojama kartu su išmaniuoju telefonu. Vartotojai galės ją pasijungti ir matyti informaciją apie senkančią bateriją, dviračio greitį ir taip toliau.

Kūrėjai tikisi, jog greitu metu pavyks užbaigti šį naują išradimą. Jie žada pristatyti kur kas tobulesnį ir gražiau atrodantį elektrinį dviratį bei išleisti jį į rinką. Jo kaina žadama apie 2000 litų.