Skip to content
Home » Microsoft Surface plančetinio kompiuterio baterija veiks trumpiau nei iPad?

Microsoft Surface plančetinio kompiuterio baterija veiks trumpiau nei iPad?

  • Be kategorijos

Surface plančetinis kompiuteris atkeliaus su madinga klaviatūra ir kitomis naujovėmis, tačiau jo baterija veiks trumpiau nei iPad? Taip, kaip pranešama surface su Windows RT operacine sistema turės 31.4Wh(veiks ~7,5h valandos), o kaip žinome iPad turi 42.5Wh(veikia 10 valandų) galingumo bateriją. Tai reiškia, jog Microsoft įrenginys bus 25% silpnesnis, nei iPad. Nors būtent su šia komplektacija, esantis plančetinis kompiuteris išsikraus greičiau, neverta liūdėti. Kitas kompanijos įrenginys(su Windows 8 Pro operacine sistema) bus galingesnis jis turės 42 Wh bateriją.

Vis tik kol Microsoft Surface plančetiniai kompiuteriai pasirodys rinkoje gali būti ir šiokių tokių korekcijų, kurios padės kompanijai pasivyti iPad įrenginį net su Windows RT komplektacija. Pažvelkime žemiau ir pastudijuokime ką pasiūlys Microsoft kompanija:

Surface su Windows RT

Operacinė sistema: Windows RT
Svoris: 676 g
Storis: 9.3 mm
Ekranas: 10.6” ClearType HD
Baterijos galingumas: 31.5 W-h
Jungtys: microSD, USB 2.0, Micro HD, 2×2 MIMO antena
Vidinė atmintis: 32 GB arba 64 GB

Surface for Windows 8 Pro

Operacinė sistema: Windows 8 Pro
Procesorius: Intel Ivy Bridge
Svoris: 903 g
Storis: 13.5 mm
Ekranas: 10.6” ClearType Full HD Display
Baterijos galingumas: 42 W-h
Jungtys: microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort, 2×2 MIMO antena
Vidinė atmintis: 64 GB arba 128 GB

Taip pat pasirodė informacijos ir apie šių dviejų Surface plančetinių kompiuterių kainas. Surface su Windows 8 Pro kainuos apie 2700 litų, o su Windows RT apie 1650 litų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt