Skip to content
Home » LifeProof sukūrė naują vandeniui atsparų iPad įdėklą

LifeProof sukūrė naują vandeniui atsparų iPad įdėklą

  • Be kategorijos

LifeProof kompanija yra žinoma, kaip iPhone įdėklų kūrėja. Jie yra ypač patvarūs bei atsparūs net vandeniui. Įsigijus apsaugą išmaniajam telefonui turėsite visapusišką ramybę, kadangi jį galėsite neštis prie jūros ar net kopiant į Everesto kalną.

Vakar pasirodė informacija, jog LifeProof sukūrė naują įdėklą iPad’ui, pavadinimu Nuud. Šis naujasis kūrinys yra sukurtas tam, jog apsaugotų Apple išmanujį telefoną nuo vandens(galima telefoną įmesti į 2 metrų gylį), smūgių bei kitų dalykų. Be to kompanija pasirūpino net ausinėmis, kurios gali būti naudojamos, kad ir baiseine. Sakote beprotystė? Gal ir taip, tačiau tai tiesa. Jau greitai galėsite užsisakyti šį įdėklą ir sau ramiai klausytis muzikos plaukiojant baseine ar kitame telkinyje. Iškyla klausimas, kaip gi taip įmanoma? O gi LifeProof pasirūpino O-ring sandariu adapteriu – štai ir atsakimas.

Kompanija suteikia galimybę ne tik prailginti išmaniųjų telefonų ilgaamžiškumą, bet ir atrasti naujų pojūčių. Bus įdomu pamatyti, kaip žmonės naudosis Nuud įdėklu. Kol kas žinome tik tai, jog jis prekyboje pasirodys liepos mėnesį. Kaina dar neskelbiama.