Skip to content
Home » Amazon Kindle Fire 2 vis tik pasirodys liepą?

Amazon Kindle Fire 2 vis tik pasirodys liepą?

Amazon kompanija greitu metu turėtų pristatyti Kindle Fire 2 plančetinį kompiuterį. Pasak naujienų portalų, tai turėtų įvykti jau liepos 31 dieną. Ankstesnis Amazon Kindle Fire įrenginys buvo ypač sėkmingai pardavinėjamas Amerikoje, tačiau jis taip ir nepasiekė Europos rinkos, todėl kompanija užsimojo pagaminti Kindle Fire 2, tobulesnį plančetinį kompiuterį, kuris iš karto turėtų pasirodyti Europos rinkoje.

Truputis informacijos apie patį įrenginį

Jau anksčiau buvo daug rašyta apie Kindle Fire 2. Vieni rašė anaip, kiti kitaip. Jeigu sklidančiose informacijose yra bent kažkiek tiesios, tai Kindle Fire 2 turėtų turėti didesnį, nei Kindle Fire, apie 10 colių liečiamą ekraną. Be to visko gali būti, jog jame bus įmontuotas quad-core Tegra procesorius. Plančetinis kompiuteris turės Android operacinę sistemą, kurioje bus įvairių programos paketų. Tokių, kaip Amazon greitas parduotuvės apsipirkimas, Facebook prisijungimas, spartus elektroninio pašto tikrinimas ir panašiai.

Be to pranešama, jog šis Kindle Fire 2 plančetinis kompiuteris bandys konkuruoti su naujuoju Apple ipad. Kaip bus pamatysime ne tolimoje ateityje.

Galime pažvelgti vaizdo reportaže į ankstesnį Amazon Kindle Fire įrenginį. Vis tik jis bus panašus į naująjį Kindle Fire 2, todėl galime į jį pažvelgti:

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt