Skip to content
Home » Sharp pristato didžiausią pasaulyje LED televizorių

Sharp pristato didžiausią pasaulyje LED televizorių

  • Be kategorijos

Didingas, beveik 1,20 metrų aukščio ir virš 2 metrų pločio 90 colių AQUOS yra didžiausias pasaulyje LED televizo-rius. Dėl Full HD 1080p skiriamosios gebos, televizoriuje atkuriamo vaizdo kokybė pavergia taip pat kaip ir jo paties dydis. Galima atsisėsti prie jo taip arti kaip tik norisi ir pamatyti spalvas bei detales, kurių anksčiau nebuvo galima matyti jokiame kitame televizoriuje.

Nepaisant gigantiškų matmenų, televizorius yra palyginti plonas ir lengvas. Kadangi prietaisas sveria 64 kg ir sto-riausioje vietoje nesiekia net 13 cm, jį galima lengvai montuoti prie sienos. Technologija Full LED taip pat leidžia taupyti elektros energiją – šis 90 colių gigantas išnaudoja jos mažiau nei dvi 75 vatų lemputės.
AQUOS turi Sharp patentuotą SmartCentral sistemą, kuri JAV teritorijoje suteikia tiesioginę prieigą prie populia-riausių programėlių ir filmų pagal pareikalavimą (VOD) iš tokių paslaugų tiekėjų kaip Netflix®, YouTube, Cine-maNow®, HuluPlus bei VUDU™. Televizoriuje taip pat yra įmontuotas Wi-Fi modulis, leidžiantis naršyti internete bei naudotis Skype.
Naujasis televizorius Sharp pasižymi Full HD skiriamąja geba bei aktyviu 3D režimu. Televizoriuje veikia AquoMo-tion 240 sistema, kuria pataisomas judančių vaizdų aštrumas bei sklandumas, o tai labiausiai pastebime žiūrėdami sportą ar veiksmo filmus.