Skip to content
Home » Hybrid Cooling sistema – sultingas, šviežias maistas net per didžiausius karščius

Hybrid Cooling sistema – sultingas, šviežias maistas net per didžiausius karščius

Sharp šaldytuvai-šaldikliai su Hybrid Cooling sistema neleidžia maistui išdžiūti ir užtikrina, kad produktai išliktų švieži ilgiau netgi karštomis vasaros dienomis. Vasara – laukiamiausias metų laikas. Kol mes džiaugiamės karštomis dienomis, aukšta temperatūra veikia mūsų maistą, ypač greičiau gendančius vaisius ir daržoves. Šaldytuvas yra geriausias sprendimas, bet įprastinių šaldytuvų gamintojai užmiršta, kad vien šalto oro nepakanka, jog laikomas maistas liktų šviežias ilgai, saugiai ir neišdžiūtų. Štai todėl Sharp kompanija sukūrė šaldymo sistemą Hybrid Cooling.

Šviežio ir sultingo maisto išlaikymo paslaptis yra netiesioginis vėdinimas drėgnu, atšaldytu oru. Be ventiliatoriaus, kuris skirsto atšaldytą orą (taip kaip standartiniuose modeliuose), Sharp pritaikė originalią sistemą su plokšte, užtikrinančia aukštą drėgnumo lygį šaldytuve. Ši papildoma drėgmė leidžia išlaikyti maisto gaminių sultingumą ir skonį. Tradiciniai šaldytuvų modeliai atšaldyto oro cirkuliavimui viduje naudoja tik ventiliatorių. Todėl ten kur šaltas oras išeina – visad yra per šalta, o kitose vietose temperatūra netolygi.

Hybrid Cooling sistemoje esanti priekinė šaldytuvo plokštė, padaryta iš aliuminio, sujungta su Multi Air Flow sistema, ir tai užtikrina tolygų atšaldyto oro paskirstymą prietaiso viduje. Kol ventiliatorius skirsto šaltą orą, iš prietaiso galinės pusės šaldantis aliumininis paviršius išlaiko temperatūrą 0 °C. Tokio sprendimo dėka, šaldytuvo viduje išsilaiko pastovi temperatūra, o šviežias oras vienu metu šaldo maistą ir ilgiau leidžia išlaikyti jo skonį bei maistinę vertę. Nuo plokštės sklindantis atšaldytas oras supa viską šaldytuvo viduje, švelniai ir netiesiogiai vėdina laikomus produktus. Kadangi oras nėra nukreipiamas tiesiai į maistą, jis išlaiko savo drėgnumą ir neišdžiūna. Hybrid Cooling sumažina temperatūros pokyčius šaldytuvo viduje bei riboja vėdinimo problemas ir temperatūros kaitą.

Hybrid Cooling sistema yra itin efektyvi keturių-durų Sharp šaldytuvuose-šaldikliuose. Šiuose modeliuose oro lygis, per kurį išeina vėsus oras, kai durys atidaromos, yra sumažinamas. Tai apriboja temperatūros svyravimus, todėl mažėja elektros energijos suvartojimas, ir užtikrinamos tinkamos sąlygos laikyti greičiau gendantį maistą. Be to, Hybrid Cooling sistema padeda išlaikyti šaldytuvą švarų, nes ant vidinių sienelių bei laikomų produktų neleidžia kauptis šerkšnui.

Hybrid Cooling šaldanti sistema yra naudojama naujausiuose Sharp kompanijos 500 – 600 litrų kategorijos šaldytuvuose-šaldikliuose bei modeliuose su viršutiniu ir apatiniu šaldikliu.