Skip to content
Home » iPhone 5 išmaniojo telefono naujos nuotraukos

iPhone 5 išmaniojo telefono naujos nuotraukos

  • Be kategorijos

Vėl pasirodė naujojo iPhone 5 nuotraukos ir kol dar nesame jo matę, tai iš tiesų yra naujiena. Kaip matome iš iliustracijų iPhone 4S ir 5 yra tikrai skirtingi. Visų pirma iPhone 5 bus su didesniu ekranu. Jo įjungimo mygtukas bus toje pačioje vietoje, kaip ir anksčiau. Vis tik negalime imti ir tikėtis, jog būtent toks iPhone ir bus, kadangi dar tikrai daug laiko kol jis pasirodys.

Didesnis, geresnis, greitesnis, stipresnis.

Kaip ir tikėtąsi, naujasis prietaisas bus kur kas tvirtesnis, nors jo dydis ir pasikeitė. Kalbant apie jo pokyčius, manoma, jog didesnis ekranas leis išnaudoti iOS 6 operacinės sistemos visus privalumus. Taip jis atkeliaus su šia sistema. Buvo skelbta, jog naujojo „iPhone“ ekrano įstrižainė bus 4 colių, o jo raiška sieks 1136 x 640 tšk bei tai, jog jo korpuso galinė dalis bus pagaminta iš aliuminio. Bet tai vis dar yra neoficialūs gandai.

Apple tikisi, jog jau lapkričio mėnesį galėsime įsigyti šį naująjį iPhone 5 telefona. Anksčiau buvo pranešinėjama, jog jis pasirodys rugpjūčio mėnesį, bet tai buvo tik eiliniai gandai.