Skip to content
Home » Gėlių pristatymas į namus arba pasinaudokite proga pabūti vyru!

Gėlių pristatymas į namus arba pasinaudokite proga pabūti vyru!

geliu-pristatymas

Kovo 8-ąją, Valentino dieną, metinių progomis vyrai perka nuostabias gėlių puokštes savo moterims lyg jausdami kokią atsakomybę, kad kalendoriui atvertus tam tikrą lapą reikia būtinai pirkti gėles. Nepaliekamas pasirinkimas ne tik pirkti ar ne, tačiau ir svarstant, ką atėjus tam tikrai progai padovanoti. Gėlių įteikimas vyrams tapo tarsi darbu už kurį nieko nemoka. Na, gal tada tiksliau savanoryste. Džiugu, kad šis stereotipinis mąstymas po truputį kinta. Gėlių pristatymas į namus, feministiniai judėjimai bei moterys, kurios žino, kad yra mylimos kasdien, o ne tik tam tikrų švenčių metu – keičia pasaulį ir gėlių dovanojimui suteikia visiškai kitą prasmę.

Gėlės į namus – gėlės kasdien

Gėlių pristatymas Vilniuje suteikė galimybę džiuginti mylimuosius taupant savo laiką, dažnai pinigus ir visiškai ignoruoti didelius atstumus. Nepatikėsite, kiek daug vyrų savo moteris gėlėmis džiugina būdami tūkstančius kilometrų nuo namų. Globalizacija ne tik atvėrė atstumus, tačiau tuo pačiu ir suteikė galimybę užsisakyti gėles vos kelių mygtukų paspaudimu.

Kaip visa tai veikia?

  • Pasirenkamas floristikos salonas, kurio paslaugomis planuojate pasinaudoti.
  • Pasirenkate gėlių puokštę, kuri geriausiai atitinka Jūsų mylimo žmogaus jausmus.
  • Susimokate bankiniu pavedimu ir nurodote adresą bei laiką, kuriuo metu puokštė turi būti pristatyta.
  • Laukiate, kol mylimas žmogus Jums paskambins ir džiugiai dėkos už nuostabiausias gėlės pasaulyje.

Užsisakyti gėles internetu yra labai paprasta. Galbūt todėl vyrai vis dažniau stebina savo mylimąsias ne tik švenčių progomis, tačiau kasdien. Juk kiekviena diena gali tapti švente. Kartais tiek ir tereikia, kad niūriausią dieną pradėtų šviesti saulė!

Pasirinkite geriausią saloną

Gėlių pristatymas Vilniuje yra gana populiari paslaugas, tad norėdami, kad ji patenkintų Jūsų lūkesčius – turite palyginti kuo daugiau pasiūlymų.

Nurodome gaires, kurios Jums padės atrasti geriausius paslaugas teikiančius floristus ir vėliau kiekvieną kartą norėdami nustebinti mylimą žmogų naudokitės jų paslaugomis.

  • Pirmiausia salonas turi būti pasirenkamas pagal lokalizaciją, tad jeigu gyvenate sostinėje – ieškokite Vilniuje paslaugas teikiančių floristų.
  • Internete skaitykite komentarus apie tam tikro salono suteikiamų paslaugų kokybę.
  • Įvertinkite, kokios puokštės yra siūlomos. Didžioji dalis salonų turi savo internetinius puslapius kur galima susipažinti su produkcija. Pasitikėti tokiais salonais visada verta labiau.
  • Visada naudinga palyginti paslaugų kainoraščius.

Tikras vyras savo mylimą moterį džiugina ne tik tuomet, kai kalendoriaus lapelis informuoja apie šventę, tačiau stengiasi kiekvieną jos dieną padaryti ypatinga. Ir jokio skirtumo, kad rytoj birželio 29-ta ir kad jos metu neminime jokios ypatingos šventės.