Skip to content
Home » Nauji telefonų modeliai

Nauji telefonų modeliai

  • Be kategorijos

Šiuo metu gyvename tokiais laikais, kai telefonai yra neatsiejama gyvenimo dalis ir be jų neįsivaizduojame nė dienos. Telefonas mums atlieka tokias funkcijas kaip susirašinėjimo, bendravimo ir informacijos šaltinio. Dažniausiai žmonės įsigyja “Iphone” gamybos telefonus, tačiau yra ir naujesnių įmonių, kurios siūlo labai panašios kokybės telefonus už geresnę kainą.

Xiaomi įmonė yra labai nauja telefonų gamybos įmonė, kuri tik prieš keletą metų atsirado Lietuvoje. Atrodytų, kad Kinijos produkcija gamina nelabai kokybiškas prekes, tačiau ši kompanija yra išskirtinė, jos produkcija išlieka ilgai ir iš tiesų yra kokybiška. Xiaomi pavadinimas lietuviams vis dar yra neįprastas ir keistas, tačiau ateityje manoma, kad ir lietuviai pripras prie šios įmonės produkto bei pavadinimo. Iš tiesų, Xiaomi, išvertus iš kinų kalbos, reiškia soros grūdus bei mobilųjį internetą. Tai reiškia, kad kinų įmonė stengiasi keistis ir tobulėti, atsižvelgiant į klientų nuomonę ir lūkesčius.

Xiaomi turi daugybę naujų telefonų rūšių rinkoje, tačiau tarp jų yra 3 populiariausi, kurie sulaukia didžiausio klientų dėmesio. Vienas iš jų yra Mi Mix, kuris yra 6,4 colių įstrižainės. Šis telefonas yra gana didelis, tačiau patogus tiek versle, tiek asmeniniam naudojimui. Telefonas turi gana didelę vidinę atmintį, tad nereikės rūpintis, jog telefone netilps norimos aplikacijos ar dokumentai. Taip pat HD kokybės nuotraukos padės įamžinti norimus momentus. Norint nusifotografuoti, reikės šiek tiek paversti telefoną, nes vidinė kamera yra įmontuota apačioje. Mi Mix yra išskirtinis tuo, kad turi kitokį vaizdo rėžimą 17:9, kuris yra pritaikytas būtent šiam telefonui. Taip pat šis modelis gali pasigirti puikia garso sistema, nes yra įmontuotas keramikinis rėmas, kuris ir skleidžia garsą. Tokiu būdu garsas girdimas švelniau ir be jokio aplinkos triukšmo.

Dar vienas ypatingas modelis yra Mi Max 2. Visai neseniai jis išpopuliarėjo ir netgi įvairios Lietuvos telefono ryšio kompanijos siūlo šį modelį. Šis telefonas stebina tuo, kad yra lengvas ir patogus naudotis. Šis modelis turi dar didesnę įstrižainę, tačiau yra žymiai lengvesnis. Būtent šis modelis turi įmontuotą prietaisą, kuris skleidžia infraraudonuosius spindulius. Tai suteikia galimybę valdyti įvairius technologinius prietaisus, neturint pultelio ar kitos valdymo priemonės. Mi Max 2 modelis gali puikiai veikti 7-10 valandų, jei ištisai naudositės telefono aplikacijomis. Taip pat telefonas turi įmontuotą 16 megapikselių kamerą, kuri gali paprastai atstoti gerą fotoaparatą. Šiais laikais jau nebereikia ypatingo fotoaparato, kuris yra gana sunkus, jau užtenka telefono, kurį lengva nešiotis ir jį visada turime šalia savęs.
Kitas gana populiarus modelis yra Mi 6. Savo išvaizda jis yra tikrai išskirtinis ir patrauklus akiai. Sidabrinis telefono korpusas puošia ekrano viršų ir gali pasitarnauti lyg atsarginis veidrodis. Taip pat telefonas yra puikiai pritaikytas mėgstantiems fotografuoti, nes yra įmontuota dviguba 12 megapikselių kamera, kuri leidžia nufotografuoti puikios kokybės nuotraukas.

Visgi kai dažnai naudojame savo telefoną, jo ekranas susibraižo ar net įskyla, tačiau to bijoti nereikėtų. Nors šie modeliai yra atsiradę Kinijoje, Xiaomi ekrano keitimas yra įmanomas ir Lietuvoje. Galima būtų užsisakyti naują ekraną iš Ebay ar kitos elektroninės parduotuvės tačiau lengvai galima suklysti ties modeliais. Visuomet geriau kai tai daro profesionalai, kurie gali žymiai greičiau ir efektyviau tai atlikti.

Taigi, neapsistokite ties Iphone telefonais, neapeikite ir naujų modelių. Visuomet išbandykite tai, ką siūlo nauja rinka ir tik tada įvertinkite, ar tai geras produktas.

Tags: