Skip to content
Home » SKIRTINGŲ MARKIŲ AUTOMOBILIŲ NUOMOS KAINŲ APŽVALGA

SKIRTINGŲ MARKIŲ AUTOMOBILIŲ NUOMOS KAINŲ APŽVALGA

  • Be kategorijos

Ar kada nors svajojote turėti prabangios klasės prestižinį, galingą, išskirtinio dizaino automobilį? Jei kol kas negalite sau tokio leisti, galbūt galite bent trumpam išsinuomoti ir išbandyti? Automobilių nuomos paslauga leidžia kiekvienam paturėti tokį automobilį kokios jis nori. Tiesa, jei nuomojatės automobilį darbo reikalais arba ne dėl pramogos, o dėl poreikio, tokiu atveju Jums pakaktų ir kompaktiško, ekonomiško, vidutinės klasės automobilio. Turbūt nereikia nė sakyti ir taip aišku, kad automobili nuomos kaina priklauso nuo automobilio markės, modelios, klasės, galingumo, naujumo ir kitų faktorių.

Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime įvairių klasių ir markių automobilių kainas.

Ekonomiškų automobilių (VW Polo, Ford Fiesta, Toyota Yaris, Ford Fiesta Diesel, Opel Corsa ir kt.) nuomos kainos prasideda nuo ~32 EUR parai. Tiesa nuomojantis tokio tipo automobilius ilgesniam laikui — kaina ženkliai mažėja. Pavyzdžiui ekonominės klasės automobilį nuomojantis ne trumpesniam laikotarpiui kaip mėnuo kaina už dieną gali būti ir ~20 EUR.

Prestižinių automobilių tokių kaip Opel Insignia Diesel, BMW 320i, Mercedes Benz E Class, Lexus RX 350 ir pan. nuomos kainos gali būti ~54 – ~200 EUR parai. Nuomojantis ilgesniam laikotarpiui kainos mažėja: ~35 – ~120 EUR parai.

Kabrioleto nuomos kaina dienai gali būti apie ~150 EUR, nuomojantis mėnesiui dienos kaina gali kristi iki ~75 EUR dienai.

Visureigių kainos neatsiliepa nuo prestižinių automobilių klasės (pvz.: Subaru Legacy 4×4, Jeep Grand Cherokee 4×4, BMW X3 F25, Mercedes Benz ML350, Lexus RX 350 ir pan.) kainos gali svyruoti panašiai nuo ~ 54 EUR parai iki ~200 EUR parai. Nuoma mėnesiui gali tilpti į ~36 – ~120 EUR rėmus.

Domina tikslios konkrečių automobilių nuomos kainos? Apsilankykite: https://autobanga.lt