Skip to content
Home » Populiariausi apps‘ai lėktuvų skrydžių stebėjimui

Populiariausi apps‘ai lėktuvų skrydžių stebėjimui

Gyvenant technologijų amžiuje žodis „programėlė“ neretu atveju tampa tarsi burtažodžiu. Nenuostabu, nes įvairios programėlės labai ženkliai palengvina šiuolaikinių žmonių gyvenimą. Ne išimtis ir kelionės. Bet visi žinome, jog kelionės dovanoja ne tik šaunius įspūdžius, puikius verslo ryšius, pažintis, bet ir atima laiko besiruošiant. Tad mobiliosios programėlės šiame kontekste bus labai naudingos. Norėdami sužinoti, kurios programėlės yra būtinos keliautojo telefone ir kaip jos gali padėti sklandžiai planuoti keliones, apsilankykite apkeliauk.lt. Čia rasite rekomendacijas ne tik apie skrydžių stebėjimo programas, bet ir apie kitas naudingas aplikacijas, kurios padės jums mėgautis kelionėmis be rūpesčių.

Tripit

Tai vienas geriausių pasirinkimų, tapsiantis nepamainomu pagalbininku kelionėje. Suveskite savo skrydžio laiką, bilieto informaciją, automobilio nuomos ar apgyvendinimo rezervacijos detales ir programėlė nuims daug rūpesčių nuo Jūsų pečių. Programėlė nurodys visa, kas susiję su skrydžiu, o nuskenavusi el. pašto laiškus sudėlios visą kelionės planą.

TripCase

Įkėlę į šią programėlę kelionės bilietus bei kitą informaciją labai palengvinsite kelionės organizavimą. Tai bus pagalba orientuojantis oro uoste, lėktuve, leis išvengti netikėtumų pasikeitus skrydžiui ir t.t.

Flio

Tūkstančius po pasaulį išsibarsčiusių oro uostų jungianti programėlė taps nepamainomu pagalbininku keliaujant. Ji padės susiorientuoti oro uoste, stebėti realiu laiku kylančius bei besileidžiančius lėktuvus ir t.t.

Kayak

Puikus skrydžių planavimo įrankis, labai paprastai naudojamas ir funkcionalus. Čia susisteminama daugelio skrydžių kompanijų informacija apie kainas, maršrutus. Programėlė padės sutaupyti laiko renkantis skrydžius, automobilį nuomai, viešbutį, nes viskas vienoje vietoje. Taip pat čia stebėsite informaciją apie savo skrydžius, laukimo laiką, oro uosto vartus ir kt.

Skyscanner

Domina pigūs skrydžiai? Ši programėlė bus tikras atradimas – joje palyginama daugybė alternatyvų ir surandama patraukliausia.

World Mate

Nors ji, pagal skrydis.lt, orientuota į keliaujančius verslo tikslais, bet puikai tiks ir poilsinėms, pažintinėms kelionėms. Suveskite savo skrydžių bei kitų paslaugų rezervacijas ir programa informuos, jei apie skrydžių pokyčius ar pan. Jei suvesite susitikimų laikus ar kitą Jums aktualią informaciją, programėlė sudėlios dienotvarkę.