Skip to content
Home » Krikštynų dovanos internetu – ar saugu pirkti?

Krikštynų dovanos internetu – ar saugu pirkti?

Krikštynų dovanos

Krikštynos – neišvengiama ir itin maloni šventė daugelio lietuvių gyvenime. Vaikams krikštas yra suteikiamas maždaug apie pirmus – antrus gyvenimo metus, o į tokią šventę yra sukviečiama visa plati giminė ir draugai. Vienas iš dalykų, kurio būtina nepamiršti einant į krikštynų šventę – žinoma, krikštynų dovana vaikučiui. Tad, kokios dovanos yra nešamos krikštynų proga?

Krikštynų dovanos – kokią nešti?

Krikštynų dovanas žmonės neša pačias įvairiausias. Visgi, tradicinės krikštynų dovanos yra šaukšteliai ir pakabukai. Tiek šaukšteliai, tiek pakabukai vaikučiui yra dovanojami sidabriniai, dažnai personalizuoti, ant jų pažymint svarbią vaiko krikštynų datą ar vaiko vardą. Pakabukai dažnai būna su angeliukais, kaip idėja, kad vaikui yra padovanojamas jo angelas sargas, kuris saugos jį visą gyvenimą.

Taip pat vaikučiui galima dovanoti ir kitokius papuošalus, pavyzdžiui apyrankę su kryžiuku ar net sidabrinį batuką. Idėjų yra pačių įvairiausių, tad drąsiai jų pasisemti galite tiesiog internete rinkdamiesi krikštynų dovaną.

Kodėl verta pirkti krikštynų dovanas internetu?

  1. Saugu. Internetu pirkti yra saugu, todėl galite nepergyventi, kad gali pavogti jūsų duomenis, nes internetinės svetainės dažniausiai yra apsaugotos. Visgi, žiūrėkite kur perkate, ar svetainė atrodo patikima, skaitykite žmonių atsiliepimus apie internetinę parduotuvę ir įsigykite patikusias krikštynų dovanas.
  2. Greita. Internetu pirkti yra greita, kadangi tai galima padaryti vos keliais mygtuko paspaudimais. Tiesiog išsirenkate prekę, įsidedate ją į krepšelį, suvedate reikalingus duomenis ir sumokate. Jums nereikės niekur važiuoti, stovėti kamščiuose, tai padarysite vos per kelias minutes.
  3. Patogu. Pirkti internetu krikštynų dovanas galėsite tiesiog iš bet kurio pasaulio krašto. Patikusią dovaną įsigyti galite būdami sodyboje, namuose, darbe ar bet kur kitur, o ją įsigysite labai greitai. Dovana atkeliaus tiesiai jums į rankas greitai ir be didelių pastangų.

Jeigu ir jus domina krikštynų dovanos, tai drąsiai jų galite ieškoti internete. Juk tai plati erdvė, kurioje yra išties daug pasiūlymų, kurie gali tikti ir patikti. Pasilyginkite krikštynų dovanas tarpusavyje ir raskite geriausią sprendimą vaikui, kuris greitu metu bus pakrikštytas. Jeigu sunku rasti patiems, tai galite apsilankyti šioje internetinėje parduotuvėje: https://www.sidabrita.lt/