Skip to content
Home » Kompiuteris žaidimams: koks yra geriausias?

Kompiuteris žaidimams: koks yra geriausias?

  • Be kategorijos

Mėgstate kompiuterinius žaidimus? Nieko keisto, kadangi šiais laikais tai yra daugelio žmonių pramoga. Dažniausiai žavi nuostabi grafika, taip pat ir įvairios loginės užduotys, kurios lavina tam tikrus įgūdžius, tad nauda – akivaizdi.
Tiesa, žaidimai bus malonūs tik tokiu atveju, kai pasirenkamas tinkamas kompiuteris. Dažniausiai perkami stacionarūs kompiuteriai žaidimams, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir tikrai galingus nešiojamus, kurie puikiai atlieka tas funkcijas, kokų iš jų yra to tikimasi.

Stacionarus vs nešiojamas

Nežinote, ar geriausias pasirinkimas stacionarus kompiuteris žaidimams ar nešiojamas? Tokiu atveju siūlome įvertinti šiuos aspektus.
1.    Mobilumas suteikia galimybę žaisti ten, kur norite, tačiau daugelis sutinka, kad dažniausiai, visgi, pasirenkama namų aplinka, tad mobilumas – neturi reikšmės.
2.    Apskaičiuojama, kad stacionaraus kompiuterio pakaitinių dalių įsigijimas dažniausiai yra pigesnis. O juk aktyviai žaidžiant – dalys dėvisi.
3.    Gana dažnai teigiama, kad stacionarūs tarnauja ilgiau. Ar tai tiesa? Priklauso nuo daugelio veiksnių, tačiau be jokio konkretaus pagrindimo galima atsakyti, kad taip.
4.    Jeigu kompiuteris reikalingas ne tik žaidimams, tačiau ir kitoms reikmėms, pavyzdžiui, darbui – tokiu atveju geriausią rinktis nešiojamą, kadangi jį visada galėsite turėti su savimi.

Esminiai kompiuterio techniniai parametrai

Kuo daugiau smulkmenų pavyks įvertinti – tuo labiau Jums tinkamą variantą pavyks atrasti. Trumpai nurodysime pačius svarbiausius kompiuterių techninius parametrus ir jų funkcionalumą. Tai padės tinkamai pasirinkti.
Atmintis Jeigu norite žaisti inovatyvius žaidimus, kurių grafiką yra aukšto lygmens, tokiu atveju atmintis turi siekti net iki 30 Gb RAM.

Vaizdo plokštės pasirinkimas

Vėlgi, geriausia pirkti tokius kompiuterius, kurie geba apdoroti net ir labai geros raiškos žaidimus. Tokiu atveju atmintis turi siekti iki 4 Gb.
Jungčių vertinimas

Gana dažnai pamirštamas kriterijus yra jungtys, kurias įvertinti yra būtina. Paprasčiausiai be papildomos įrangos – žaisti nepavyks. Žiūrėkite, kad kompiuteris turėtų pagrindines, svarbiausius žaidimų priedams reikalingas jungtis: UAB 2.0 arba USB 3.0.
Ventiliavimo sistema

Jeigu prie kompiuterio leidžiate ilgas valandas ir Jūsų žaidimas dažnai tęsiasi parą ir daugiau – tokiu atveju labai svarbu, kad kompiuteris turėti gerą ventiliavimo sistemą. Tai padės išvengti perkaitimo ir išsijungimo tuo metu, kai labiausiai sutrukdys.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt