Skip to content
Home » Pagal kokius kriterijus rinktis drabužius internetu?

Pagal kokius kriterijus rinktis drabužius internetu?

apranga internetu

Nors atrodo, kad pirkimas internetu jau kurį laiką buvo pakankamai dažnas skubančių žmonių pasirinkimas, pastaraisiais metais toks apsipirkinėjimo būdas tapo dar populiaresnis. Žinoma, pirkti įvairius buities daiktus ar maistą nuotoliniu būdu yra gerokai paprasčiau, tačiau kai reikia atnaujinti garderobą, iškyla nemažai klausimų. Išskyrėme pagrindinius kriterijus, pagal kuriuos reikėtų rinktis rūbus internetu – į ką svarbiausia atkreipti dėmesį?

Tinkamas dydis

Tai – kone svarbiausias niuansas, į kurį reikia atsižvelgti apsiperkant internetu. Prisiminkite, jog kiekvienų gamintojų dydžiai gali ženkliai skirtis, tad norint išvengti klaidų, nereikėtų iš karto pirkti to dydžio rūbų, kurio Jūsų spintoje yra daugiausiai.  Šiuo atveju reikėtų žinoti tikslius savo matmenis ir tuomet dydžių lentelėse patikrinti, kuris modelis būtent Jums yra tinkamiausias.

Figūrai pritaikytas modelis

Žiūrint drabužių nuotraukas internetu, galima lengviau apsigauti – juk ant modelių kone kiekvienas drabužis atrodo praktiškai idealiai. Visgi, turėtumėte atidžiau panagrinėti jų kirpimą ir pagalvoti, ar atitinkamo modelio rūbai iš tikrųjų tinka būtent Jūsų figūrai – taip dar labiau galėsite pabrėžti savo turimus privalumus.

Kokybiškos medžiagos

Atsižvelgę į medžiagų ypatybes, galėsite išsiaiškinti, ko galima tikėtis iš vieno ar kito rūbo ir kiek investicijų jam verta paskirti. Ilgaamžiškumu dažniausiai garsėja natūralūs audiniai, tačiau sintetinės medžiagos taip pat gali labai maloniai nustebinti – paskirkite laiko ir iš arčiau su jomis susipažinkite.

Patikima elektroninė parduotuvė

Pirmą kartą matomi ir jokių atsiliepimų neturintys tinklalapiai tikrai neturėtų kelti Jums pasitikėjimo – juk vis dar egzistuoja tikimybė, jog susimokėję pinigus, savo pirkinių taip ir nesulauksite. Kad tokių situacijų pavyktų išvengti, įsitikinkite elektroninės parduotuvės patikimumu – geriausia, jei ji būtų pažįstama Jums ar bičiuliams, tačiau nedidelę „analizę“ galite atlikti ir patys. Tiek moteriški sijonai, tiek kiti rūbai Jūsų laukia ir Pigu.lt el. parduotuvėje.

Priimtina kaina

Internetu galima dar paprasčiau sulyginti prekių kainas, tad jeigu pamatysite Jums patikusius džinsus (apie juos galite skaityti čia), nesubėkite jų iš karto įsigyti. Yra tikimybė, kad kitoje internetinėje parduotuvėje tokius rūbus galima įsigyti dar žemesne kaina. Tokia papildoma paieška padės išvengti skubotų pirkinių – jie labiau pasiteisina tuomet, kai esate tikri dėl savo pasirinkimo.

Įvertinę visus šiuos aspektus, net ir nesimatavę galėsite išsirinkti ir kokybiškus, ir būtent Jums tinkančius drabužius. Galbūt pirmieji garderobo atnaujinimai internetu užtruks kiek ilgiau, tačiau galiausiai įgusite tai daryti ir mėgausitės tokio apsipirkinėjimo suteikiamomis galimybėmis.