Skip to content
Home » Kaip apsisaugoti nuo blogos energijos?

Kaip apsisaugoti nuo blogos energijos?

Kaip apsisaugoti nuo blogos energijos?

Jūsų namuose cirkuliuojantis energijos srautas gali labai pakenkti čia gyvenančių žmonių fizinei ir psichinei sveikatai. Nesunku pastebėti, kad tarp artimųjų kyla kivirčų, konfliktų, neigiamų emocijų. Kaip išvalyti namus nuo blogos vibracijos?

Neigiamos energijos atsakomosios priemonės

Jūsų namai – taikos ir ramybės uostas. Tai vieta, kur galėsite atsipalaiduoti po darbų, mėgautis bendravimu ir artimais žmonėmis. Niekas nenori, kad neigiama energija cirkuliuotų ant jų namų sienų. Rekomenduojama išvalyti namus ir net darbo vietą nuo atšiaurios vibracijos, kad diena praeitų aktyviai ir sumažėtų nenumatytų bei nemalonių įvykių. Yra keletas paprastų būdų, kaip efektyviai apsisaugoti nuo blogų emocijų ir neigiamų emocijų.

Neigiamos energijos prigimtis

Po šiais trimis žodžiais slypi visi reiškiniai, darantys neigiamą įtaką žmogaus emocinei, fizinei ir psichologinei būklei. Blogos vibracijos gali atimti iš žmogaus ramybę, sukelti nerimą ir net depresiją. Tai taip pat turi įtakos produktyvumui: pavyzdžiui, gali sumažinti koncentraciją. Apsauga nuo neigiamos energijos. Norint apsaugoti savo mentalitetą ir vidinę ramybę, būtina kovoti su neigiamomis energijomis. Štai būdai, kaip apsisaugoti nuo neigiamų vibracijų. Be to, pamatysite, kaip pasaulis gerės, ir apsisaugosite nuo stresinių situacijų.

Atsikratykite baimės!

Vienas iš pagrindinių neigiamos energijos šaltinių gyvenime yra visokios baimės, abejonės, neigiamo krūvio mintys. Tik tada, kai jie yra priimti, jie gali būti nugalėti. Būtina išsiaiškinti problemos priežastį ir problemą išspręsti. Tik taip pajusite ilgai lauktą palengvėjimą, ramybę ir pasitenkinimą.

Entuziastingas požiūris yra privalomas

Kai spręsite bendras problemas ir bendrą gyvenimą, spręsite ir visas kitas bėdas. Neigiama energija ir teigiama energija nesuderinamos. Liaudies patirtis: su savimi turėkite česnako (pakanka vienos skiltelės). Jau seniai manoma, kad česnakai atbaido neigiamas emocijas ir blogus srautus. Česnaką reikia suvynioti į nosinę ir įsidėti į palto kišenę arba rankinę. Taip pat turėkite su savimi čiobrelių eterinio aliejaus. Ezoterikoje ši priemonė naudojama neigiamoms vibracijoms šalinti. Pakanka užlašinti porą lašų ant kokio nors daikto, riešo arba už ausies. Laikykite savo darbo vietoje rūtų šakelę arba ją nešiokitės su savimi. Manoma, kad rūta apsaugo nuo neigiamos energijos.

Neleiskite neigiamam srautui likti namuose

Jei nuolat kyla konfliktų, ginčų, neigiamų emocijų, namai bus pilni neigiamos energijos. Tokia atmosfera kenkia fizinei ir psichinei sveikatai.

Žinoma, neįmanoma atkurti santykių naudojant burtus. Ką galite padaryti, tai atsikratyti neigiamos vibracijos generatorių ant savo namų sienų.

Išneškite šiukšles ir pakeiskite namų atmosferą įnešdami naujovių, švaros ir kvapų

Medžiaginės šiukšlės ir dulkės namuose sukuria atmosferą, kuri nėra palanki išlikimui. Erdvė pilna nereikalingų, nenaudojamų daiktų – visa tai generuoja neigiamą energiją, dėl to tai tikrai reikia keisti ir suteikti jaukumo vietai, kurioje praleidžiate tiek daug savo laiko. Straipsnyje pateikta informacija yra rekomendacinio pobūdžio (parengta tinklaraštininkų), kiekvienu individualiu atveju būtina kreiptis į specialistus.

Todėl reguliariai tvarkykite savo namus, patikrinkite spinteles, stalčius ir lentynas, o nebereikalingus daiktus išmeskite. Smilkalai. Jie visada buvo naudojami senovės religijose ir praktikoje. Jie valo atmosferą ir šalina blogas vibracijas. Aromatinių aliejų ir kvapnių mišinių naudojimas atpalaiduos, padės įveikti nerimą ir nemalonias emocijas, susikaupusias per dieną. Vanduo su druska. Jums tiesiog tereikia nuvalyti visus namų paviršius su šluoste, sudrėkinta pasūdytame vandenyje. Neigiama energija iškart išsisklaidys! Sveikas bendravimas. Pabandykite užmegzti dialogą su kitais namų gyventojais. Venkite konfliktų. Priimkite savo šeimą tokią, kokia yra ir negatyvas pats išsisklaidys.

Tags: