Skip to content
Home » Kodėl verta rinktis originalias BMW dalis?

Kodėl verta rinktis originalias BMW dalis?

BMW markės automobiliai yra laikomi iš vienų patikimiausių, visame pasaulyje. O tai yra tikrai ne šiaip, kadangi jie puikiai sukonstruoti ir retai genda. Nuo pat šios markės gaminimo pradžios, jie į viską žiūrėdavo labai rimtai, siekdami užtikrinti, kad automobilis būtų tobulas. Nesvarbu kokį BMW modelį Jūs vairuojate, tačiau jis bus puikiai sukonstruotas. Kad automobilis važiuotų ilgai ir patvariai, būtina, kad sugedus, būtų naudojamos originalios BMW dalys, o ne kiniškos. 

Kodėl svarbu naudoti originalias dalis?

Kiekvieno automobilio dalys dyla ir genda, taip pat ir BMW markės automobiliai. Norint užtikrinti ilgą automobilio tarnavimą, vienintelis būdas rinktis originalias dalis, kad jis galėtų funkcionuoti kaip naujas. Pasirinkę originalias dalis, jūs gausite visiškai tokias pat detales su kokiomis jis ir buvo gaminamas. Mes negalime išvengti dalių nusidėvėjim oproceso, nes tai tiesiog yra neįmanoma. Vis daugiau atsiranda gamintojų, kurie stengiasi atlikti identiškas kopijas BMW komponentų, tačiau tik originalūs gamintojai atitinka reikiamus reikalavimus ir niekas negali sukurti tokių pačių.

Kodėl nerekomenduojama rinktis analogiškų detalių?

Dauguma automobilio mechanikų ir draudimo kompanijų gali rekomenduoti rinktis replikos dalis, nes jos yra kur kas pigesnės, tačiau nėra siejamos su kokybe. Antrinės rinkos dalys kainuoja mažesnes sumas, nes jos yra gaminamos iš prastesnių medžiagų, jų tarnavimo laikas yra kur kas trumpesnis ir gaminimo metu naudojami ne tokie griežti reikalavimai. Nors ir dauguma mechanikų gali atlikti remontą su replikos dalimis, tačiau tai nereiškia, kad jūsų automobilis funkcionuos taip, kaip funkcionuotų su originaliomis dalimis. Antrinės dalys sumažins BMW važiavimo efektyvumą ir dalys nusidėvės kelis kartus greičiau. Jeigu dedate neoriginalias dalis, tuomet jūs sutaupote tik tam momentui, tačiau ilgainiui išlaidos tampa kur kas didesnės, nes padidės eksploatavimo savybių palaikymo išlaidos. Apibendrinus, pasirinkus neoriginalias dalis, jūs sumažinsite savo automobilio našumą ir ilgainiui remonto išlaidos kainuos kur kas daugiau.

Kur galima rasti originalias BMW dalis/

Originalių dalių galite ieškoti internetinėse parduotuvėse arba apsilankyti BMW atstovybėje. Jeigu nežinote dėl dalių pasirinkimo, visuomet galite parašyti laiškus parduotuvių vadybininkams, kurie mielai Jus pakonsultuos ir suteiks naudingų žinių. Svarbu paminėti, kad dalių pirkimas internete dažniausiai yra pigesnis, negu pirkimas fizinėse parduotuvėse. 

Kas yra antrinės BMW dalys?

Antrinės rinkos dalys yra gamintojų, kurie nėra originalios įrangos gamintojais. Tokio tipo dalys yra dažniausiai pigiausias pasirinkimas, o tokias dalis renkasi žmonės, kurie nori sutaupyti ir išleisti pinigų remonto išlaidoms, tačiau ilgainiui tai pareikalauja didesnių išlaidų. Antrinės rinkos dalys nereiškia, kad yra prastos dalys, tačiau jų kokybė dažniausiai turi prastą reputaciją ir sugenda kur kas greičiau. Jeigu Jums reikalingas automobilis trumpam laikui ir neturite tinkamo biudžeto, tuomet siūloma rinktis antrines dalis.

Apie BMW kilimėlius

Kad Jūsų automobilis atrodytų puikiai, visuomet siūlome rinktis ir originalias dalis, esančias interjere. Tarkime BMW kilimėliai yra gaminami skirtingų gamintojų, tačiau vieni susidėvi greičiau, o kiti gali tarnauti ilgus metus. Visuomet prieš perkant kilimėlius, atkreipkite dėmesį, kad kilimėlis būtų pritaikytas jūsų modeliui, nepamirškite atsižvelgti ir į metus.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt