Skip to content
Home » Dėl kokių gedimų reikia kreiptis į telefonų taisyklą?

Dėl kokių gedimų reikia kreiptis į telefonų taisyklą?

Kad ir kaip besaugotume savo mobiliuosius telefonus, anksčiau ar vėliau, vis tiek tenka kreiptis pagalbos į remonto specialistus. Taip, kai kuriuos smulkius gedimus gal ir galima susitvarkyti patiems, bet, kai susiduriama su rimtesniais gedimais – be profesionalo rankų niekaip!

Išmanieji telefonai – prietaisai, be kurių jau tiesiog nebegalime įsivaizduoti savo gyvenimų. Jie palengvina kasdienę gyvenimo rutiną bei suteikia daug patogumo vartotojams. Todėl, kai telefonai sugenda, dažnas pradeda nerimauti, kaip reikės prabūti be šio prietaiso kelias ar daugiau dienų.

Telefonų taisykla Vilniuje Phonefix pasižymi itin sparčiu remonto darbu, nes visus prietaisus dažniausiai suremontuoja dar tą pačią dieną. Yra daug gedimų, dėl kurių verta rinktis šią telefonų taisyklą.

Pagrindinės priežastys, kodėl jums bus reikalinga telefonų taisykla Vilniuje Phonefix:

Korozija. Didelė rūdžių rizika mobiliesiems telefonams kyla tuomet, kai jis turi dažną sąlytį su jūros vandeniu, žemės ūkio ir pramoninėmis, cheminėmis medžiagomis ar skysčiais. Norint išvengti korozijos, patartina valyti telefoną ties jo įkrovimo ir ausinių įdėjimo vieta.

Akumuliatoriaus pažeidimai. Trumpai laikanti baterija ilgainiui pradeda varginti, nes telefonas pradeda išsijungti pačiu netinkamiausiu laiku. Vartotojams pabosta ištisai krauti telefoną. Geriausias sprendimas šiai problemai – akumuliatoriaus pakeitimas nauju.

Ekrano problemos. Įskilę ir įtrūkę ekranai – pats dažniausias išmaniųjų telefonų gedimas. Dažniausiai ekranai skyla, kai telefonas nukrenta ant žemės, jeigu jis neturėjo apsauginio stikliuko ir telefono įdėklo. Lieka tik viena išeitis – pakeisti ekraną. Tik šis sprendimas ne visada yra pigus. Kartais būna daug protingiau tiesiog nusipirkti kitą telefoną.

Programinės įrangos gedimai. Su šiomis problemomis labai dažnai vartotojai susiduria dėl netinkamai užbaigto programinės įrangos atnaujinimo. Taip pat ir dėl virusų bei kenkėjiškų programų atakos. Specialistai geba atlikti tikslią prietaiso diagnostiką ir greitai išspręsti tokias problemas.

Įkrovimo sunkumai. Kai akumuliatorius ir įkroviklis dar geras, bet telefonas prastai arba išvis nesikrauna, galima įtarti, kad sugedo jo įkrovimo prievadas. Jeigu kraunant lemputė telefone šviečia, bet pats įrenginys nesikrauna – tai ir bus ši bėda.

Vandens padaryta žala. Telefonui įkritus į vandenį, jis gauna druskų. Tokiu atveju jį reikia kuo greičiau išdžiovinti. Deja, bet net ir po to įrenginys gali neveikti, todėl reikės kreiptis į specialistus.