Skip to content
Home » Populiariausi mašinų aksesuarai 2022 metais

Populiariausi mašinų aksesuarai 2022 metais

Automobilio vairavimas dar niekada nebuvo toks paprastas ir malonus procesas. Net ir tie žmonės, kurie mašiną naudoja tik būtiniausioms kelionėms gali atrasti prietaisų, kurie tikrai suteiks didesnį komfortą vairavimo metu. Bėgant metams technologijų sritis stipriai pažengė į priekį. Tai neaplenkė ir transporto priemonių, nes išaugo didelė pasiūla modernių aksesuarų, kuriuos galima naudoti ne tik kelionių metu, bet ir siekiant palaikyti mašinos švarą. Nesvarbu kokio tikslo siekiate – automobilio aksesuarai pravers kiekvienam. Šiame straipsnyje sužinoti apie populiariausius 2022 mašinų aksesuarus, kurie užkariavo daugelio pirkėjų širdis.

Virtualus asistentas kelyje

Daugelis yra girdėjęs apie virtualius namų asistentus, kurie palengvina žmogaus buitį. Puiki žinia, kad tokį asistentą galite įmontuoti ir savo automobilyje. Įsigiję specialų „Echo Auto“ prietaisą jį galite nesunkiai prijungti prie savo išmanaus telefono ar automobilio garsiakalbių. Šis išmanus įrenginys suteikia maksimalų komfortą kelyje, nes galite pilnai susikoncentruoti į kelią. Balsu galite įjungti mėgstamą dainą, transliuoti audio knygą, į telefoną įrašyti svarbius priminimus. Šis išmanus prietaisas gali padėti sužinoti apie degalų kainų pokyčius ar net surasti patogiausią degalinę jūsų nustatytame maršrute. Kelionės metu gausite svarbius pranešimus apie besikeičiančias oro sąlygas, lauko temperatūrą, galimus pavojus kelyje. Taigi, šis virtualus asistentas gali tapti geriausiu jūsų pagalbininku ilgose kelionėse. 

Automobilio kabliai

Mažai kas pagalvoja, kad toks paprastas automobilio aksesuaras gali būti toks svarbus.  Labai dažnai prireikia pagalbos pervežant didelių gabaritų daiktus, kurie netelpa į mašinos bagažinę. Jeigu nenorite nuolat prašyti draugų ar šeimos narių pagalbos verta įsigyti automobilio kablį, kuris tikrai suteiks daugiau laisvės kiekvienam vairuotojui. Šis mažas prietaisas leis prie automobilio prikabinti priekabą, kurioje lengvai sutalpinsite visus reikiamus daiktus. Pavyzdžiui kraustymosi metu nebereikės naudotis brangiomis baldų transportavimo paslaugomis, nes juos galėsite pervežti patys. Kabliai automobiliams iš Autoviskas.lt yra kokybiški ir patikimi, todėl juos įsigiję tikrai nenusivilsite. Parduotuvėje rasite didelį ne tik kalbių, bet ir kitų mašinos aksesuarų pasirinkimą. Čia kiekvienas atras šį tą naudingo savo transporto priemonei!

Rankinis dulkių siurblys

Palaikyti mašinoje švarą gali būti nelengva užduotis, ypač jeigu turite mažų vaikų ar augintinių. Gyvūnų plaukai, dulkės, maisto trupiniai ir kiti nešvarumai tampa tikru galvos skausmu automobilių savininkams. Pašalinti nešvarumus iš mažų ir sunkiai prieinamų automobilio vietų nėra paprasta todėl rekomenduojama įsigyti kompaktišką siurblį. Ieškokite nedidelio rankinio siurblio, kuris palengvins automobilio valymą. Belaidį siurblį galite visada vežiotis su savimi bagažinėje, nes niekada nežinote kada jo gali prireikti. Jeigu norite investuoti į aukštos kokybės siurblį rinkitės tokį, kuris turėtų sauso ir šlapio valymo funkcijas. Tai leis ne tik pašalinti iš mašinos dulkes, bet ir išvalyti į audinius įsigėrusias dėmes. Nusipirkę specialaus valymo skysčio nesunkiai išdezinfekuosite automobilio saloną ir panaikinsite nemalonius kvapus.

Telefono laikiklis

Šiais laikais negalime įsivaizduoti savo gyvenimo be navigacijos. Sunku patikėti kaip anksčiau reikėdavo keliauti naudojantis tik dideliais žemėlapiais. Išmanūs automobilių aksesuarai suteikia daugiau komforto kelionių metu. Jeigu daug keliaujate į pagalbą pasitelkę telefono navigaciją privalote įsigyti jam skirtą laikiklį. Jį galite lengvai pritvirtinti jums patogioje vietoje, kad aiškiai matytumėte rodomas koordinates.