Skip to content
Home » Kokie rankų džiovintuvai yra patys praktiškiausi?

Kokie rankų džiovintuvai yra patys praktiškiausi?

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog visi rankų džiovintuvai yra vienas į kitą panašūs, tačiau taip nėra. Jie yra skirtingo pajėgumo, būna skirti mažam, vidutiniam arba dideliam žmonių srautui aptarnauti.

Kur dažniausiai naudojami rankų džiovintuvai?

Šie elektriniai įrenginiai yra naudojami viešbučių vonios kambariuose, jie veikia automatiškai, kai naudojamas infraraudonųjų spindulių daviklis arba, kai paspaudžiamas mygtukas. Jų dėka rankos po plovimo greitai ir patikimai džiovinamos. Viešbučiuose leidžiama naudoti tik tuos rankų džiovintuvus, kurie veikia labai tyliai.

Kokia akivaizdi nauda iš rankų džiovintuvų?

Elektriniai rankų džiovintuvai yra daug kur naudojami. Jais naudojasi viešbučiai, viešojo maitinimo įstaigos, ligoninės, prekybos centrų, degalinių, visuomeninės paskirties patalpų ir pan. viešieji tualetai. Šių įrenginių dėka mažiau pinigų išleidžiama popieriniams rankšluosčiams, jų atliekų tvarkymui, viešuosiuose tualetuose ir vonios kambariuose nebeužkemšama kanalizacijos sistema. Jų dėka labai greitai ir nedirginančiai po plovimo nudžiovinamos rankos, tam užtenka vos keleto sekundžių. O patys rankų džiovintuvai įprastai gali tarnauti nuo septynių iki dešimties metų.

Kuo ypatingi EXP‘AIR ir VELTIA V7 rankų džiovintuvai?

Pirmasis rankų džiovintuvas veikia, forsuotai paduodamas orą. Jo gaubtas yra aliumininis, todėl atsparus smūgiams ir kitokiam fiziniam poveikiui. Šis įrenginys yra pritaikytas žmonėms, turintiems judėjimo negalią. Antrojo tipo rankų džiovintuvo džiovinimo sistema turi tris linijas. Jisai rankas nusausina maždaug per aštuonias sekundes. Svarbiausias privalumas – šis rankų džiovintuvas turi įdiegtą ilgalaikę ir efektingą antibakterinę apsaugą. Šios rūšies džiovintuvai, spalviniu atžvilgiu, yra labai turtingi. Pasirinkimas – iš dvylikos spalvų.

Už ką itin vertinamas VELTIA VFUSION rankų džiovintuvas?

Šis rankų džiovintuvas yra praktiškas dėl savo kompaktiškumo, jo išvaizda moderni ir išskirtinė, todėl jis tinka prie šiuolaikinių mados tendencijų interjero[A1] . Jis rankas nudžiovina per penktadalį ar net dešimtadalį minutės. Šio tipo rankų džiovintuvas garantuoja itin greitą ir nepriekaištingai  švarų rankų nudžiovinimą po jų plovimo. Be to, Veltia Vfusion rankų džiovintuvas atitinka visus reikalavimus, kurie keliami tiems įrenginiams, kurie naudojami viešbučiuose. Jame yra įdiegtas oro išleidimo diskas su Akustine slopinimo sistema, todėl veikimo metu neišleidžia ryškaus garso.