Skip to content
Home » Į ką svarbu atsižvelgti renkantis kartonines dėžes?

Į ką svarbu atsižvelgti renkantis kartonines dėžes?

Ne paslaptis, kad kartoninės dėžės yra reikalingos ypač įvairiais atvejais – jų mums prireikia komerciniais tikslais, persikraustymo metu, taip pat puikiai pasitarnauja tuomet, kai reikia užtikrinti saugų rečiau naudojamų daiktų laikymą ir t.t. Belieka tik pridurti, kad šių dėžių pasirinkimas šiandien yra labai didelis, todėl gali kilti sunkumų renkantis. Visgi, jei žinosite, į ką reikia atkreipti dėmesį, tai išsirinkti bus kur kas lengviau. Jau netrukus įvardinsime svarbius akcentus, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį renkantis, o kol kas norime priminti, kad dar daugiau naudingos  informacijos apie šiuos gaminius galite rasti https://www.pakuotescentras.lt/produktai/kartonines-dezes/

Matmenys

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia įvertinti, renkantis kartonines dėžes, yra matmenys. Belieka tik pridurti, kad kartoninės dėžės yra ypač įvairių matmenų, todėl tikrai rasite sau tinkamiausią: vienokio dydžio dėžė bus reikalinga, jei norite supakuoti nedidelę dovaną, kitokio dydžio, jei jūs planuojate persikraustymą ir norite į dėžes sutalpinti knygas, indus ar kitus daiktus. 

Spalva

Jeigu dėžės bus ypač matomos, jose bus pakuojamos dovanos, ar bus naudojamos komerciniais tikslais tai tokiu atveju, ypač svarbų vaidmenį gali suvaidinti ir spalva. Gera žinia ta, kad šiandien kartoninės dėžės yra ypač įvairių spalvų, tad bus labai paprasta išsirinkti geriausią galinčią pateisinti jūsų poreikius bei lūkesčius..

Su  langeliu ar be?

Renkantis dėžę, svarbu atsakyti ir į dar vieną klausimą – ar dėžė turėti būti su langeliu ar be? Belieka tik pridurti, kad rasti atsakymą į šį klausimą yra labai paprasta: jei norite, kad dėžėje esantys daiktai būtų matomi ir kitiems, tokiu atveju, dėžė su langeliu yra puikus pasirinkimas. Ir atvirkščiai – jei norite užtikrinti privatumą, tokiu atveju puikiai tiks dėžė be langelio.

Kartono storis

Dar vienas svarbus kriterijus, kuris irgi turi būti įvertintas, tai – kartono storis. Kuo sunkesnius gaminius planuojate laikyti dėžėje, tuo storesnis turėtų būti kartonas.

Taigi, kaip matyti, renkantis, kartonines dėžes, labai svarbu įvertinti šiuos kriterijus: matmenis, spalvą, kartono storį, o taip pat įvertinti, ar dėžė turėtų turėti langelį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt