Skip to content
Home » Elektroninių seifų užraktų privalumai ir trūkumai

Elektroninių seifų užraktų privalumai ir trūkumai

Šiais laikais apie seifo įsigijimą svarsto vis dažnesnis asmuo. Įprastai jame slepiami tokie daiktai, kaip įvairūs dokumentai, juvelyriniai dirbiniai, pinigai, prabangi įranga, ginklai, laikmenos ir panašiai. Visgi, pasirinkti tinkamą seifą nėra taip jau paprasta. Dažniausiai žmonės atsižvelgia į tokius aspektus, kaip kaina, saugumo lygis, dydis, priešgaisrinė apsauga. Kita vertus, nemažai lemia ir pasirinktas seifo užraktas. Šių gausu tikrai įvairių. Tai gali būti raktinė, mechaninė, biometrinė, elektroninė spyna arba jų kombinacijos. Visgi, vienu iš populiariausių pasirinkimų išlieka elektroninis užraktas. Tai itin saugus ir patogus variantas. Tačiau, jeigu Jums vis dar sunku apsispręsti, skaitykite straipsnį toliau. Trumpai aptarsime esminius elektroninių seifų užraktų privalumus ir trūkumus. 

Elektroniniai seifų užraktai

Elektroniniai seifų užraktai yra atrakinami surinkus teisingą kombinaciją – dažniausiai nuo 4 iki 10 skaičių. Tai patogus ir pakankamai saugus pasirinkimas. Kita vertus, norintiems dar didesnio saugumo, rekomenduojama įsigyti biometrinės bei elektroninės spynų kombinacijas. Tai dviguba apsauga, kuri užtikrina, jog pašaliniai asmenys negalės paimti Jūsų daiktų. Nemažą tokių seifų pasirinkimą rasite https://www.saffort.lt/biometriniai-seifai. Belieka užsukti, apsižvalgyti ir pasirinkti labiausiai Jums tinkamą variantą. 

Elektroninių seifų užraktų privalumai

Elektroniniai seifų užraktai pasižymi štai tokiais privalumais:

  • Paprastas naudojimas. Pačiam seifo savininkui atrakinti tokią spyną nėra sudėtinga; 
  • Nereikia raktų. Kai kurie žmonės nuolat nerimauja dėl to, jog gali pamesti raktelį. Tokiu atveju rekomenduojama pasirinkti elektroninį užraktą;
  • Didelis saugumas. Įsilaužėliams elektroninę spyną atrakinti nėra paprasta; 
  • Galimybė keisti seifo kodo elektroninę kombinaciją;
  • Pasirinkus elektroninės ir biometrinės spynų kombinaciją užtikrinsite dar didesnį seifo saugumą. 

Elektroninių seifų užraktų trūkumai

Kaip ir visi kiti užraktai, elektroniniai taip pat pasižymi savais privalumais ir trūkumais. Taigi, renkantis tinkamą variantą svarbu įvertinti visus aspektus. Visų pirma, kas pora metų, nepriklausomai nuo to, kaip dažnai naudojate seifą, reikia keisti pačios spynos baterijas. Be to, dažniausiai šis variantas kainuoja kiek brangiau. Kita vertus, jis taip pat suteikia didesnį saugumą, todėl investuoti į elektroninį užraktą tikrai apsimoka.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt