Skip to content
Home » HP pristatė verslui skirtą „Slate“ planšetinį kompiuterį

HP pristatė verslui skirtą „Slate“ planšetinį kompiuterį

  • Be kategorijos

Gruodžio 1 d. – HP pristatė naujausią savo gaminį – mobiliesiems verslo vartotojams skirtą planšetinį kompiuterį „HP Slate 2 Tablet PC“ su daugiataškiu jutikliniu valdymu, daugiaužduotiniu režimu ir integruotomis saugumo priemonėmis.

„HP Slate 2 Tablet PC“ puikiai tinka tokioms sritims kaip švietimas, sveikatos apsauga, mažmeninė prekyba, kur darbo reikalai žmonės dažnai atitraukia nuo įprastos darbo vietos prie stalo.
Turėdamas įdiegtą viso funkcionalumo „Microsoft Windows“ aplinką, 0,68 kg sveriantis „HP Slate 2 Tablet PC“ suteikia profesionalams lankstumo ir galimybes judant kurti, koreguoti ir peržiūrėti turinį viename itin mobiliame ir lengvame įtaise.

„HP yra susitelkusi į planšetinių kompiuterių sritį ir nori išklausyti savo klientus bei patobulinti gaminius taip, kad jie geriausiai atitiktų jų dalykinius poreikius, – sakė Charlas Snymanas, HP Kompiuterinių produktų grupės viceprezidentas Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione. – „HP Slate“ yra tinkamas funkcijų, suderinamų pagal užsakymą sukurtų programų, saugumo priemonių bei ryšių derinys, kurio šiandien reikia itin mobiliai darbo kasdienybei“.

„HP Slate 2 Tablet PC“ yra 22,6 cm (8,9 colio) įstrižainės daugiataškio lietimo jutiklinis ekranas, naudojamas tiek liesti pirštais, tiek specialia lazdele. Taip pat integruota „Swype“ klaviatūros funkcija, kuri padeda patogiai ir efektyviai įvesti informaciją pirštu ar lazdele braukiant per ekraninę klaviatūrą.
„HP Slate 2 Tablet PC“ naudojamas „Intel Atom Z670“ procesorius su „mSATA SSM“ technologija, kuri padeda greičiau įkrauti sistemą ir užtikrina iki 6 valandų akumuliatoriaus veikimo trukmę.

„HP Slate 2 Tablet PC“ kainuos nuo 2399 litų. Lietuvoje jį bus galima įsigyti jau gruodžio pabaigoje.