Skip to content
Home » 7 dovanos vyrui už 10 eurų

7 dovanos vyrui už 10 eurų

dovana vyrui

Gimtadienis, šv. Valentino diena, šv. Kalėdos, draugystės ar vestuvių metinės… Progų, kuomet reikia kažką padovanoti mylimam, artimam vyrui ar vaikinui išties nemažai. Išlaidauti nesinori, o idėjų, ką būtų galima nupirkti už nedidelę sumą, kartais ima ir pristinga. Štai 7 puikios dovanos už 10 eurų, tiksinčios tiek vyresnio amžiaus vyrui, tiek jaunam vaikinui.

  1. Barzdaskutė

Nepatikėsite, bet barzdaskutė taip pat gali išeiti už 10 eurų, ar net mažiau. Platų pigių ir brangesnių barzdaskučių pasirinkimą rasite pigu.lt svetainėje. Jei pigi, tai nebūtinai prasta. Štai, pavyzdžiui mažesnės kainos „Adler“, „Esperanza“ barzdaskutė turi tokias pačias funkcijas, kaip ir brangesnės: sausą ir šlapią kirpimą, galimybę kirpti be laido ir plauti su vandeniu. Pagrindinis pigių ir brangesnių barzdaskučių skirtumas – galia.

  1. Belaidės ausinės

Jei vyras, kuriam dovanosite dovaną, gyvena aktyvų gyvenimą – belaidės ausinės kaip tik jam. Už 10 eurų galėsite rinktis iš įvairių tipų ir spalvų. Gamintojai siūlo visai mažas, vos matomas ausyje arba dideles, apglėbiančias visą ausį iš išorės. Mėgstantiems klasiką turėtų patikti juodos, o norintiems išsiskirti baltos, ryškiai žalios, žydros, oranžinės ir kitų spalvų.

  1. Autoaksesuarai

Jei vyras, kuriam bus teikiamos dovanos, turi automobilį, galite pagalvoti apie autoaksesuarą. Automobilio priedas turėtų vairavimą padaryti patogesniu ir malonesniu, tuomet dovana bus išties vertinga. Pavyzdžiui, vairo užvalkalas, stilingas pavarų svirties antgalis, automobilinis telefono ar kavos puodelio laikiklis ir pan.

  1. Kojinės

Labai dažna ir, sakysite, jau pabodusi dovana. Tačiau kojinės jau nėra tiesiog aprangos dalis – jos gali tapti puikia įvaizdžio dalimi, padėsiančia išsiskirti iš minios. Jei vyras, kuriam renkate dovaną – biuro žmogus, dažnai dėvi kostiumą – dovanokite vienspalves kojines. Jei dovanos gavėjas mėgsta laisvalaikio aprangą – galite įteikti ir margas, raštuotas kojines. Už 10 eurų galite rasti išties geros kokybės kojines. Rinkitės iš bambuko, geros medvilnės, itin plonas arba storesnes – tinkančias šaltajam sezonui.

  1. Barzdos ir ūsų priežiūros priemonės

Visi vyrai (išimčių turbūt šiuo atveju nedaug) vienaip ar kitaip prižiūri barzdą ir ūsus. Norėdami nustebinti galite paieškoti kokybiškos ir išskirtinės prekės. Nepirkite tiesiog skutimosi putų, jų apsčiai turi kiekvienas, todėl bus banalu. Pavyzdžiui, besirūpinantiems ūsais turėtų labai patikti ūsų vaškas. Jis padės fiksuoti, o taip pat ir tausoti, praturtinti plaukelius. Barzdočiams galite įteikti barzdos prausiklį. Juo išplovus barzdą, plaukeliai tampa švelnūs ir lengvai šukuojami, o taip pat ir maloniai kvepiantys.

  1. Suasmenintos dovanos

Tokia dovana gali tapti bet kas, jei tik jūs ant jos užklijuosite ar išsiuvinėsite gavėjo vardą. Chalatas, alaus bokalai, užrašinė, o gal virėjo prijuostė. Beje, užrašyti galite ne tik vardą, bet taip pat kokį linksmą posakį ar frazę. Pagalvokite, gal prisiminsite praeityje vyro lepteltą kokį pokštą, iš kurio visi juokėsi, o gal jis tik jums yra pasakęs įsimintinus žodžius. Visa tai galite sutalpinti ant dovanojamo daikto. Ir net banalios dovanos, kaip marškinėliai, puodeliai gali virsti itin vertingomis ir nepamirštamomis.

  1. Maistas

Liaudis sako, kad „į vyro širdį keliaujama per skrandį“. Dovanoti galite įvairiausius maisto produktus, tačiau patariame ieškoti išskirtinių ir ilgai negendančių. Pavyzdžiui tokių, kaip aštrus šokoladas, sūris, energetinis batonėlis, vyno butelis ar gero alaus skardinė… Pirkdami tokią dovaną, būtinai atsižvelkite į tai, ką dovanos gavėjas labiausiai mėgsta. Gal jis kavos gurmanas, o gal dievina gerą šokoladą ar sūrį. Gavęs mėgstamą itin kokybišką maisto produktą vyras jausis dar pakiliau.

Tikimės, kad šis dovanų sąrašas jums bus naudingas ir neteks ilgai vargti renkant dovaną vyrui. Tik linkime nepamiršti, kad nesvarbu kokia bus dovana – barzdaskutė, ausinės, kojinės, visuomet dar pridėkite gražius, šiltus žodžius. Juk draugystė yra pati geriausia dovana, nekainuojanti nė cento!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt